Anonim "Sütiket" használunk, amik megkönnyítik ön számára releváns termékek megtalálását.
 
Elfogadom

A tükröződésmentes DELL 2005FPW DVI/VGA/S-VIDEO/USB/20/1680x1050

DELL
12.499 Ft (9.842 Ft + ÁFA)
Hűségpontok: 0
Nem értékelt
Az eszköz rendkívül felhasználóbarát is, mivel a legtöbb beállítást, például a fényerőt, egy gombnyomással lehet végrehajtani, és a VGA – DVI adapterkábel csatlakoztatása is egyszerű. Ha inkább olyan monitorokat szeretne, amelyek elég sokoldalúak ahhoz, hogy sokban elfordulhassanak különböző irányokba helyezve a használt alkalmazásokat, ez az eszköz megfelel a számlának. 

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT:

ImreTERMÉKVÁLASZTÁSI SEGÍTSÉG: hétvégén is hívható 08-20 óráig vagy Kattints ide: 06 20 350 18 07 ">Hívjon most vagy írjon az oldal beépített chat falán.

Előtelepítve
...csak kapcsold be és használd
1/2 év Garancia
+30 napos pénzvisszafizetési garancia
Ingyenes szállítás
már: 10.000 Ft rendeléstől!
Másnapi kiszállítás
Holnap már használja
Kapható választék:
Garancia:
Ezt a kábelt kérem hozzá:
12.499 Ft (9.842 Ft + ÁFA)

Leírás és Paraméterek

A nagy teljesítményű rendszer elengedhetetlen eleme a megfelelő monitor. Ez a Dell modell a menü segítségével és a felhasználó által programozható. 

Megfelelhet a technikában jártas szakemberek és az otthoni felhasználók igényeinek. Ez a monitor 20  hüvelykes átlós, síkképernyős LCD képernyőt tartalmaz, így élvezheti az LCD-technológia előnyeit, például a kevesebb tükröződést és kevesebb energiafogyasztást.

 Az eszköz rendkívül felhasználóbarát is, mivel a legtöbb beállítást, például a fényerőt, egy gombnyomással lehet végrehajtani, és a VGA – DVI adapterkábel csatlakoztatása is egyszerű.

Ha inkább olyan monitorokat szeretne, amelyek elég sokoldalúak ahhoz, hogy sokban elfordulhassanak különböző irányokba helyezve a használt alkalmazásokat, ez az eszköz megfelel a számlának.  

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Youtube videók

Hasonló termékek