Anonim "Sütiket" használunk, amik megkönnyítik ön számára releváns termékek megtalálását.
Miért is nem? enlightenedVajon az jobb, ha más dologról kap ajánlatot, mint ami aktuálisan ép érdekli?  wink

Energiahatékony és Csendes Fujitsu Esprimo P758 PC Pentium Gold G5400/8DDR4/240SSD

Fujitsu
64.998 Ft (51.180 Ft + ÁFA)
Hűségpontok: 0
(1)

A Fujitsu Esprimo P758 egy megbízható asztali számítógép, amely ideális az irodai munkához és az alapvető informatikai feladatokhoz. Az SSD gyorsítja a rendszer működését, és a beépített merevlemez lehetővé teszi a nagyobb adattárolást.

Az energiahatékony és csendes működés fontos szempont lehet, különösen irodai környezetben. A Windows operációs rendszerrel együtt érkezik, ami könnyen kezelhető és alkalmazható a mindennapi feladatokhoz.

Ne habozz, válaszd a Fujitsu Esprimo P758 PC-t a NanIPC webshopból, és élvezd az ingyenes szállítást és a garanciát! Azonnali használatkészen telepítve, csak kapcsold be és kezdheted a hatékony és produktív munkát vagy szórakozást a megbízható számítógépeddel! 

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT:

ImreTERMÉKVÁLASZTÁSI SEGÍTSÉG: hétvégén is hívható 08-20 óráig vagy Kattints ide: 06 20 350 18 07 ">Hívjon most vagy írjon az oldal beépített chat falán.

Előtelepítve
...csak kapcsold be és használd
1/2 év Garancia
+30 napos pénzvisszafizetési garancia
Ingyenes szállítás
már: 10.000 Ft rendeléstől!
Másnapi kiszállítás
Holnap már használja
Kapható választék:
Garancia:
OP. rendszer:
Programok:
+ Programok:
RAM Bővítés:
Tárhely növelése:
Második meghajtó hozzáadása:
Videókártya Bővítése:
64.998 Ft (51.180 Ft + ÁFA)
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!

Vélemények

5.00
1 értékelés
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Írja meg véleményét!
|
2023. 08. 17.
Gyors, megbízható, azt kaptam ,amit kértem.
Posted on:
Online.Pénztárca
Olasz község

Leírás és Paraméterek

A Fujitsu Esprimo P758 egy energiahatékony és csendes asztali számítógép, amely megbízható teljesítményt nyújt az alapvető informatikai feladatokhoz és irodai munkához. Itt van egy részletes leírás a gép főbb jellemzőiről és funkcionalitásáról:

Processzor: A Fujitsu Esprimo P758 egy Intel Pentium Gold  processzort tartalmaz. Ez egy kétmagos processzor, amely alkalmas a mindennapi irodai munkához, böngészéshez és alapvető informatikai feladatokhoz.

Memória: A  DDR4 RAM elegendő a többfeladatos munkához és az általános rendszerstabilitáshoz.

Tároló: A gépben SSD (szilárdtest meghajtó) és egy  merevlemez található. Az SSD gyors adatelérést és rendszerindítást biztosít, míg a merevlemez nagy tárolókapacitást kínál az adattároláshoz.

Operációs rendszer: A Fujitsu Esprimo P758 telepített Windows operációs rendszerrel érkezik, ami könnyen kezelhető és használható a mindennapi feladatokhoz.

Energiahatékonyság: A gép energiahatékony működést biztosít, csökkentve az energiafogyasztást és a környezeti terhelést.

Csendes működés: A Fujitsu Esprimo számítógépek híresek a csendes működésükről, így nem zavarják a környezetet és a munkaérzékenységet.

A Fujitsu Esprimo P758 egy megbízható asztali számítógép, amely ideális az irodai munkához és az alapvető informatikai feladatokhoz. Az SSD gyorsítja a rendszer működését, és a beépített merevlemez lehetővé teszi a nagyobb adattárolást. Az energiahatékony és csendes működés fontos szempont lehet, különösen irodai környezetben. A Windows operációs rendszerrel együtt érkezik, ami könnyen kezelhető és alkalmazható a mindennapi feladatokhoz.

Youtube videók

Hasonló termékek