Anonim "Sütiket" használunk, amik megkönnyítik ön számára releváns termékek megtalálását.
Miért is nem? enlightenedVajon az jobb, ha más dologról kap ajánlatot, mint ami aktuálisan ép érdekli?  wink

Ezen a héten a Legendás Fujitsu termékeket mutatjuk be

NaniPC.hu
2021. 11. 01. 10:58:17
Ezen a héten a Legendás Fujitsu termékeket mutatjuk be
Több általunk forgalmazott világvezető márkák közül, mint a Fujitsu, DELL, HP, Lenovo.
Ezen a héten a Legendás Fujitsu termékeket mutatjuk be
FUJITSU
A Holnapot Te Alakítod
 
Ha nem látja az üzenetben a képeket engedélyezze a távoli tartalom, képek megjelenítését a levelezőprogramban.

Több általunk forgalmazott világvezető márkák közül, mint a Fujitsu, DELL, HP, Lenovo.
Ezen a héten a Legendás Fujitsu termékeket mutatjuk be

FUJITSU

A Holnapot Te Alakítod

 

Minőségi és megbízható PC-t, notebookot vagy Ultrabook™-ot keres, amely mindig az ön céljainak legmegfelelőbb megoldást kínálja?
 

A FUJITSU LIFEBOOK (Laptop) ESPRIMO (PC), CELSIUS (Munkaállomás) portfóliója a legendás, Japán csúcsminőségű High-tech technológiára alapozva kínál megoldásokat, az ön számára.

  A FUJITSU tervezés, és gyártás előkészítés során, kiemelten figyel arra, hogy a felhasználókhoz kerülő termékek, kiállják az mindennapi intenzív használat megpróbáltatásait.

A katonai A MIL-STD-810 minőségű tesztelés célja a laptop tartósságának, szilárdságának és minőségének tesztelése 11 szélsőséges időjárási tényező tükrében: magas nyomás, nedvesség, rezgés, magas hőmérséklet, hőhullám, alacsony nyomás (4572 méter magasban), alacsony hőmérséklet, napsugárzás, gombafélék, sóköd és por.

 A MIL-STD-810 tesztsorozatot az Egyesült Államok Védelmi Minisztériumának (DoD) osztálya engedélyezte. Bár eredetileg kifejezetten katonai alkalmazásokra készült, a szabványt gyakran használják kereskedelmi termékekre is.

FUJITSU termékek moduláris felépítésük révén, könnyű karbantarthatóságot, valamint a cserélhető alkatrészek olcsó javíthatóságot, és a kiterjedt konfigurációs lehetőségek maximális rugalmasságot biztosítanak.

Minden FUJITSU termék a legnagyobb megbízhatóságot nyújtja, amelyet a német precíziós tervezés és a japán minőség egyedülálló kombinációja, több mint 85 éves tapasztalat támogat.

A mindig gyors Japán harcos! :) Fujitsu Lifebook U745 i7
Sajnos sokan tévesen általánosítva, a Fujitsu termékeket a mai napig, a Magyarországon elsőként nagy számban értékesített Fujitsu AMILO termékcsaláddal azonosítják.
  Akkori AMILO laptopok, alacsonyabb árkategóriába tartoztak, így elsők között a FUJITSU tette megfizethetővé, sok ember számára a saját mobilszámítógép megvásárlását.
Megítélésük máig vegyes, mert voltak kevésbé sikeres, és máig is kivallóan működő AMILO szériák.

Ha prémium Lifebook, Esprimo, Celsius sorozatu Fujitsu  terméket vásárol adatait mindig a legnagyobb biztonságban tudhatja.

 
Fujitsu Lifebook Laptopok ide kattintva
A Fujitsu Limited (富士通株式会社, Fujitsū Kabushiki-gaisha ) egy 1935-ben alapított japán multinacionális információs és kommunikációs technológiai berendezéseket és szolgáltatásokat nyújtó vállalat, amelynek székhelye Tokióban található .
 A Fujitsu a világ hatodik legnagyobb IT- szolgáltatója, az éves bevétel alapján, és a legnagyobb Japánban 2021-ben.
  A Fujitsu hardverkínálata főként személyi és vállalati számítástechnikai termékekből áll, beleértve az x86-ot , SPARC-t és a mainframe- kompatibilis  szervertermékeket.
Rendkívül változatos termékek és a szolgáltatások területén számítástechnika, adattárolás , a távközlés , a fejlett mikroelektronikai és légkondicionáló .
Körülbelül 126 400 alkalmazottat foglalkoztat, termékei és szolgáltatásai körülbelül 180 országban érhetők el.
 
A Fortune a Fujitsut a világ egyik legcsodálatosabb vállalatának és a Global 500-as vállalatnak nevezte.
A Fujitsut jegyzik a Tokiói Értéktőzsdén és a Nagojai Értéktőzsdén; a tokiói tőzsde a Nikkei 225 és a TOPIX 100 indexek alkotóeleme.

Válassza ki és konfigurálja FUJITSU termékeit igényeinek megfelelően, és élvezze a a Japán technológia, egyedi funkciók és innovatív megoldások előnyeit.
FUJITSU …a holnapot te alakítod

FUJITSU termékek ide kattintva láthatók oldalunkon
____________________________________________________________________________________________________
Tartalomhoz tartozó címkék: Termékek bemutatása