Anonim "Sütiket" használunk, amik megkönnyítik ön számára releváns termékek megtalálását.
 

HAMA

hamaAz HAMA egy német székhelyű cég, amely különféle számítógépes és audiovizuális kiegészítőket gyárt, mint például USB-kábelek, fejhallgatók, hangszórók, táskák és tokok, memóriakártyák és egyéb számítógépes tartozékok. A vállalatot 1923-ban alapították és azóta világszerte jelen van.

Az HAMA magas minőségű termékeket kínál, amelyeket szigorú minőségellenőrzési folyamatokon tesznek át, hogy biztosítsák a vásárlók elégedettségét. Az innovatív tervezés, a megbízható teljesítmény és a versenyképes árak miatt az HAMA termékei széles körben elterjedtek és népszerűek a vásárlók körében.

Az HAMA szintén elkötelezett a fenntarthatóság iránt, és igyekszik csökkenteni a termékei gyártása során keletkező hulladékot és káros hatásokat. Ennek érdekében a vállalat aktívan keresi a fenntartható anyagokat és eljárásokat, és megteszi a szükséges lépéseket az energiahatékonyság és a karbonlábnyom csökkentése érdekében.

A NaniPC.hu oldalon könnyedén megtalálhatók és elérhetők a Hama gyártó által készített termékek. Az oldal lehetőséget nyújt a felhasználóknak, hogy könnyen megtalálják a Hama termékeket, és megtalálják a számukra legmegfelelőbb kiegészítőket és tartozékokat a különféle technológiai eszközeikhez.
 

Rendezés:

HAMA URAGE Reaper Essential GAMING EGÉR

Gyártó: HAMA
7.998 Ft
Utolsó 1 db raktáron
Várható szállítás: 2023. december 07.

HAMA URAGE MORPH 5 IN 1 GAMING EGÉR

Gyártó: HAMA
9.499 Ft
Utolsó 1 db raktáron
Várható szállítás: 2023. december 07.

Gamer Hama uRage SoundZ Evo mikrofonos fejhallgató

Gyártó: HAMA
12.998 Ft
Utolsó 1 db raktáron
Várható szállítás: 2023. december 07.