Anonim "Sütiket" használunk, amik megkönnyítik ön számára releváns termékek megtalálását.
Miért is nem? enlightenedVajon az jobb, ha más dologról kap ajánlatot, mint ami aktuálisan ép érdekli?  wink

HAMA

hamaAz HAMA egy német székhelyű cég, amely különféle számítógépes és audiovizuális kiegészítőket gyárt, mint például USB-kábelek, fejhallgatók, hangszórók, táskák és tokok, memóriakártyák és egyéb számítógépes tartozékok. A vállalatot 1923-ban alapították és azóta világszerte jelen van.

Az HAMA magas minőségű termékeket kínál, amelyeket szigorú minőségellenőrzési folyamatokon tesznek át, hogy biztosítsák a vásárlók elégedettségét. Az innovatív tervezés, a megbízható teljesítmény és a versenyképes árak miatt az HAMA termékei széles körben elterjedtek és népszerűek a vásárlók körében.

Az HAMA szintén elkötelezett a fenntarthatóság iránt, és igyekszik csökkenteni a termékei gyártása során keletkező hulladékot és káros hatásokat. Ennek érdekében a vállalat aktívan keresi a fenntartható anyagokat és eljárásokat, és megteszi a szükséges lépéseket az energiahatékonyság és a karbonlábnyom csökkentése érdekében.

A NaniPC.hu oldalon könnyedén megtalálhatók és elérhetők a Hama gyártó által készített termékek. Az oldal lehetőséget nyújt a felhasználóknak, hogy könnyen megtalálják a Hama termékeket, és megtalálják a számukra legmegfelelőbb kiegészítőket és tartozékokat a különféle technológiai eszközeikhez.
 

Rendezés:

HAMA URAGE Reaper Essential GAMING EGÉR

Gyártó: HAMA
7.998 Ft
Utolsó 1 db raktáron
Várható szállítás: 2024. április 25.

HAMA URAGE MORPH 5 IN 1 GAMING EGÉR

Gyártó: HAMA
9.499 Ft
Utolsó 1 db raktáron
Várható szállítás: 2024. április 25.

Gamer Hama uRage SoundZ Evo mikrofonos fejhallgató

Gyártó: HAMA
12.998 Ft
Utolsó 1 db raktáron
Várható szállítás: 2024. április 25.