Anonim "Sütiket" használunk, amik megkönnyítik ön számára releváns termékek megtalálását.
 

NaniPC.hu Blog

A Workstation Laptopokról - Csúcsteljesítmény Elérhető Áron

A Workstation Laptopokról - Csúcsteljesítmény Elérhető Áron

2023. 11. 14. 07:14:00 NaniPC

Workstation: Csúcsteljesítmény az ön számára is!

Mikor szóba kerülnek a Workstation kategóriás laptopok, sokan automatikusan a professzionális grafikai tervezőkre, mérnökökre vagy a video szerkesztőkre gondolnak. Bár kétségtelen, hogy ezek a gépek eredetileg ehhez a célközönséghez készültek, sokkal többet tudnak nyújtani. A NaniPC.hu széles kínálatában található Workstation laptopok nem csupán a szakembereknek, hanem az átlagos felhasználóknak is kiváló választást kínálnak. Ebben a cikkben arról lesz szó, miért érdemes megfontolnia egy ilyen kategóriájú laptop vásárlását, még akkor is, ha Ön nem dolgozik azokon a professzionális területeken, ahol ezek a gépek leginkább ismertek.

Küldd be a Kedvenc NaniPC-s Fotódat és Nyerj!

Küldd be a Kedvenc NaniPC-s Fotódat és Nyerj!

2023. 11. 12. 17:32:00 NaniPC - Nánási Imre

Most lehetősége van arra, hogy megmutassa, hogyan inspirálják Önt a NaniPC és a modern IT technológiák. Vegyen részt egyedülálló nyeremény fotópályázatunkban és mutassa meg, milyen fontos szerepet töltenek be a NaniPC.hu termékei az Ön mindennapi életében.

Windows 11 telepítése Online fiók vagy Internet nélkül

Windows 11 telepítése Online fiók vagy Internet nélkül

2023. 10. 23. 13:08:00 NaniPC
NaniPC.hu tudáscikkében az alábbiakban bemutatjuk, hogyan telepítheted a Windows 11-et úgy, hogy ne kelljen kötelezően használni a Microsoft-fiókot vagy internetkapcsolatot a telepítés során.
Felújított - Tényleg jobb mint az új?

Felújított - Tényleg jobb mint az új?

2023. 08. 13. 16:35:00 NaniPC

Környezetbarát értékálló döntés, felújított Üzleti Laptopok a NaniPC.hu-n
Új Élet a Használt Üzleti Laptopoknak.
Felújított üzleti laptopok, mindig a értékállóság, megbízhatóság, és a teljesítmény Kombinációja.
A laptopok világában a minőség mindig is elsődleges szempont volt, üzleti laptopok ebben kiemelkednek.

A Windows újratelepítése USB meghajtóról részletesen

A Windows újratelepítése USB meghajtóról részletesen

2023. 08. 13. 16:35:00 NaniPC

A számítástechnika világában időnként elkerülhetetlen, hogy operációs rendszerünket frissítsük vagy újratelepítsük. Legyen az oka egy súlyos rendszerhibának, egy új háttértárnak, vagy csak a vágy, hogy tiszta lappal kezdjünk.
A Windows újratelepítése kevésbé rutinos felhasználók esetében, viszonylag könnyen megoldható feladat.
Azonban a folyamat nem csupán egy egyszerű 'kattints és felejts el ' műveletet.
Számos lépésre, előkészületre és döntésre van szükség az eljárás során, különösen, ha nem szeretnénk adatokat elveszíteni.
Ebben az útmutatóban részletesen végigvezetjük önt a Windows újratelepítésének folyamatán, bemutatva a legfontosabb és tippeket, és teljes folyamat leírását a  zökkenőmentesebb és biztonságosabb telepítés érdekében.

5000 Ft ajándék a NaniPC-töl az OnlinePénztárcád-ba

5000 Ft ajándék a NaniPC-töl az OnlinePénztárcád-ba

2023. 06. 13. 21:26:00 NaniPC

Összedugtuk a fejünket és kitaláltuk, hogy megajándékozzuk legkedvesebb törzsvásárlóinkat egy ingyenes OnlinePénztárcával, amelybe 5.000 Ft-ot már bele is helyezünk Neked.

Az átvételt követően már több mint 560 webáruházban tudsz fizetni és több mint 2 Millió termék esetében spórolhatsz! Pénztárcádban lévő összeggel minden 10.000 Ft után 500 Ft-ot tudsz fizetni, ráadásul hetente 500 Ft-ot kamatozik. Megjegyzem, OnlinePénztárcádat nálunk is tudod használni.

Üdv.: NaniPC.hu Számítástechnika csapata!

Miért érdemes felújított üzleti eszközöket vásárolni

Miért érdemes felújított üzleti eszközöket vásárolni

2023. 06. 13. 07:52:00 NaniPC
Az informatikai eszközök világában rengeteg választási lehetőségünk van. Manapság már egyre többen felfedezik a felújított üzleti eszközökben rejlő lehetőségeket, amelyek nem csak költséghatékonyak, de hosszú távú, megbízható teljesítményt is biztosítanak. Ebben a cikkben a NaniPC.hu weboldal által kínált felújított üzleti laptopok, számítógépek és monitorok előnyeit vesszük górcső alá. Célunk, hogy bemutassuk, miért érdemes üzleti eszközt választani nem csak üzleti felhasználók számára.
Ha nem váltok 11-re, akkor tényleg kidobhatom a Windows 10-es laptopom?

Ha nem váltok 11-re, akkor tényleg kidobhatom a Windows 10-es laptopom?

2023. 06. 11. 13:26:00 NaniPC

Váltok Windows 11-re, vagy tényleg kidobhatom a laptopom?

A Windows 11, mint minden új operációs rendszer, magában hordozza az újdonság izgalmát, de emellett számos kihívást is felvet. A Microsoft aktívan kampányol a felhasználók Windows 11-re való váltása mellett, de mennyire indokolt ez a frissítési kényszer, és miért lehet sokak számára jobb döntés a Windows 10 mellett maradni?

⏱️ Rendeld meg MA és holnapra már TIÉD! ⚡

⏱️ Rendeld meg MA és holnapra már TIÉD! ⚡

2023. 08. 13. 18:38:14 NaniPC.hu

Szeretnél azonnali megoldást a szükségleteidre? Unod a hosszas várakozást? A www.NaniPC.hu-n a megoldás a kezedben van. Nálunk, ha ma leadod a rendelésed, a termék már holnap ott van nálad! 

Hűsítő Nyári NaniPC áreső!⭐️

Hűsítő Nyári NaniPC áreső!⭐️

2023. 06. 02. 12:00:26 NaniPC.hu

Csapj le a fantasztikus ajánlatokra a NaniPC.hu-n! Időszakos akciónk keretében több mint 100 darab sláger termékünk árát jelentősen csökkentettük. Most végre megfizethető áron juthatsz hozzá a legújabb technológiai termékekhez!