Samsung B2240 22" LCD monitor

NUMBER Pillanatnyilag [count] ember nézi ezt a terméket!
17 998 Ft
Adóval együtt Ingyenes szállítás! (10.000 Ft feletti rendelés esetén) * Érkezés 1-4 napon belül

Minden szögből előnyös
Szeret hason fekve vagy vacsorakészítés közben filmet nézni? A Samsung Magic Angle egy új technológia, amely 5 fokozatú szögkezelésével minden irányból nézve éles képet és ragyogó színeket jelenít meg. Nézheti felülről, alulról, oldalról vagy éppen hátradőlve, a képminőség mit sem változik. Ez nem varázslat. Ez a Samsung innováció.

Utolsó tételek a raktáron

  Biztonságos szállítás

Gondosan csomagolva, Csomagbiztosítással

  Gyors akár másnapi házhoz szállítás

Délelőtt leadott rendelések esetén, akár másnapi szállítás

  Ingyenes házhoz szállítással

10.000Ft rendelés felett Ingyenes házhoz szállítás.

Samsung SyncMaster B2240 21,5" LCD monitor Lenyűgöző, villámgyors teljesítmény
Az 5 mikroszekundumos válaszidőnek köszönhetően a monitor a leggyorsabb mozgásokat is képes megjeleníteni. Ez a magával ragadó képfolyam a filmeket, a játékokat és az internetes videostreameket is precízen, akadozásmentesen, elmosódás és szellemkép nélkül jeleníti meg, hogy önnek felejthetetlen képélményben legyen része. Az alacsonyabb teljesítményű monitorok egyszerűen képtelenek tartani ezt a tempót.


Lássuk a részleteket!
Mert az apróságok jelentik a nagy különbséget. Éppen ezért képes a Samsung ultra-high 70.000:1 dinamikus kontrasztarány automatikus háttérvilágítás-szabályozással még mélyebb, még érzékletesebb mély tónusokat, és még ragyogóbb, még megkapóbb világos tónusokat megjeleníteni. Élvezze ön is a valósághű képek élénk, telt színeit és gyönyörű, természetes gazdagságát. Merüljön el olyan részletekben, amiket a hagyományos monitorok képtelenek megjeleníteni.


Egy monitor, amely szeret adni
A Samsung Magic Return technológiával nem kell többet aggódnia, hogy a második monitor jel nélkül marad. Ha esetleg megszakad a csatlakozás, és a monitor elveszíti a jelet, a Magic Return automatikusan átadja a tartalmat a másik monitornak, mielőtt kikapcsolódna a készülék. Nincs itt semmi trükk. Mindössze tökélyre fejlesztettük a tartalommegosztást.

Szabályozza a fényerőt, legyen energiatakarékos
A Magic Eco-val az energiatakarékosság gyerekjáték. A funkció annak megfelelően állítja be a monitor fényerejét, hogy ön mennyi energiát kíván megtakarítani. Négy energiatakarékossági szint közül választhat: 100%, 75% és 50% vagy az energiatakarékosság kikapcsolása. A Samsung Magic Bright funkciójával a Magic Eco kikapcsolt állapotában is lehetősége van a fényerő manuális beállítására. Az energiatakarékosság nem kíván komoly erőfeszítést. A Magic Eco-val az irányítás az ön kezében van.

Mindenre képes
A Samsung innovatív HDCP (szélessávú tartalomvédelem) megoldása megóvja a DVI csatlakozón keresztül az ön monitorára érkező tartalmat a bárminemű minőségromlástól. Természetesen ennek eredményeképp ön mindig a legnagyobb felbontásban élvezheti a 100%-os tisztaságú digitális tartalmat.

Minden szögből előnyös
Szeret hason fekve vagy vacsorakészítés közben filmet nézni? A Samsung Magic Angle egy új technológia, amely 5 fokozatú szögkezelésével minden irányból nézve éles képet és ragyogó színeket jelenít meg. Nézheti felülről, alulról, oldalról vagy éppen hátradőlve, a képminőség mit sem változik. Ez nem varázslat. Ez a Samsung innováció.

Intelligens képméret
Ki mondta, hogy teljes képernyőn csak torzult, széthúzott képeket lehet megjeleníteni? A Samsung intelligens képméret-funkciójával ön eredeti arányaiban nézheti meg a hagyományos méretű képeket a széles képernyő egészén.

Élje át a színek hatását
Tegye gazdagabbá a megjelenített képeket a Samsung továbbfejlesztett ColorEffect funkciójával. Kényeztesse szemeit a személyre szabott képélménnyel, amelyben ön választhatja ki a hangulatának leginkább megfelelő képi hatásokat. Válogasson kedvére az akva, a szépia, a zöldes és a szürkés árnyalatok között, hogy egy teljesen új színvilágot kapjon: az ön színvilágát.

Magától kikapcsol
A Samsung monitorok nem csak jól teljesítenek, hanem környezetbarátak, és élen járnak a hatékonyságban is. A kikapcsolásidőzítővel energiát takaríthat meg, ha beállítja a monitort, hogy adott időpontban automatikusan állítsa le magát. A funkció további előnye, hogy tartósan megbízható optimális teljesítményt, és hosszabb élettartamot biztosít a készüléknek.

Gyorsabb és jobb csatlakozás
A Samsung HDMI (High Definition Multimedia Interface) a leggyorsabb és legbiztosabb kapcsolatot nyújtja HD-készülékei csatlakoztatásához. A DVD-lejátszóktól a videokamerákig, a játékkonzoloktól a digitális fényképezőgépig, bármit könnyedén csatlakoztathat, az eredmény pedig a legkiválóbb digitális teljesítmény.

 

72 órán belül subpixel garancia, ezen túl Class-2 (5 hiba / 1millió pixel) !
A monitorok képfelülete technológiai okokból pixelhibákat tartalmazhat, amely az LCD panelgyártás velejárója. A Class-II gyártói ajánlás szerint a megengedett hiba mértéke 1 millió pixelenként 5db. A pixelhibás monitorokat a vásárlástól számított 72 órán belül a Vásárló kérésére kicseréljük, ill. boltjainkban módot biztosítunk a helyszínen eleve garantáltan hibátlan panel kiválasztására !

Kapcsolódó termékek

(4 más termék ugyanabban a kategóriában)