Mozgás és fényérzékelős Profi FHD PHILIPS 221B 22”/VGA/DVI/FHD Audio LCD MONITOR Garanciás

NUMBER Pillanatnyilag [count] ember nézi ezt a terméket!
16 998 Ft
Adóval együtt Ingyenes szállítás! (10.000 Ft feletti rendelés esetén) * Érkezés 1-4 napon belül

A világ első PowerSensor LED kijelzője energiát takarít meg

Utolsó tételek a raktáron

  Biztonságos szállítás

Gondosan csomagolva, Csomagbiztosítással

  Gyors akár másnapi házhoz szállítás

Délelőtt leadott rendelések esetén, akár másnapi szállítás

  Ingyenes házhoz szállítással

10.000Ft rendelés felett Ingyenes házhoz szállítás.

A világ első PowerSensor LED kijelzője energiát takarít meg

A PowerSensor alacsonyabb működési költségeket biztosít energiamegtakarítássalA PowerSensor alacsonyabb működési költségeket biztosít energiamegtakarítással A PowerSensor egy beépített „emberérzékelő”, amely ártalmatlan infravörös jeleket továbbít és fogad, hogy meghatározza, hogy a felhasználó jelen van-e, és automatikusan csökkenti a monitor fényerejét, amikor a felhasználó távolodik az íróasztaltól, és akár 80 százalékkal csökkenti az energiaköltségeket, és meghosszabbítja az élettartamot.

SmartPower: Akár 50% -os energiatakarékosságA SmartPower egy mesterséges intelligens technológia, amely dinamikusan elemzi a képernyőkép tartalmát az energiatakarékosság érdekében. A háttérvilágítás intenzitását a rendszer automatikusan szabályozhatja, így akár 50% -kal csökkentheti az energiafogyasztást, ami jelentősen megtakarítja az energiaköltségeket

90 fokos képernyőforgatás és intelligens kábelkezelésA ScreenRotate lehetővé teszi a monitor használatát akár tájkép, akár portré módban; a kiválasztott dokumentum vagy kép jobb nézetének megváltoztatásához a monitort a kívánt irányba forgatja.

Beépített sztereó hang a multimédiás élményhezEgy pár kiváló minőségű sztereó hangszóró beépített egy kijelzőeszközbe. Ezek lehetnek látható elülső tüzelés, vagy láthatatlan leégés, felső tüzelés, hátsó tüzelés stb.

Kedvező áron kínálom Philips 221b3L monitorom, mely 22” gyönyörű képű,  játékhoz egyik legjobb hangszórós, mozgás és fényérzékelős monitor

Látható képméret 22"

Maximális felbontás UHD

Hangszóró

Mozgás és fényérzékelő

Állvány dönthető

15 tűs D-Sub, 24 tűs DVI-D

Szín Szürke

Tartozékok Tápkábel, VGA kábel

Extrák Pivot, 4x USB Hub

Mon16

Kapcsolódó termékek

(4 más termék ugyanabban a kategóriában)