A tükröződésmentes HP LP2065 Monitor /1600x1200p/20,1"/VGA/DVI

NUMBER Pillanatnyilag [count] ember nézi ezt a terméket!
11 499 Ft
Adóval együtt Ingyenes szállítás! (10.000 Ft feletti rendelés esetén) * Érkezés 1-4 napon belül

Az eszköz rendkívül felhasználóbarát is, mivel a legtöbb beállítást, például a fényerőt, egy gombnyomással lehet végrehajtani, és a VGA – DVI adapterkábel csatlakoztatása is egyszerű. Ha inkább olyan monitorokat szeretne, amelyek elég sokoldalúak ahhoz, hogy sokban elfordulhassanak különböző irányokba helyezve a használt alkalmazásokat, ez az eszköz megfelel a számlának. 

Utolsó tételek a raktáron

  Biztonságos szállítás

Gondosan csomagolva, Csomagbiztosítással

  Gyors akár másnapi házhoz szállítás

Délelőtt leadott rendelések esetén, akár másnapi szállítás

  Ingyenes házhoz szállítással

10.000Ft rendelés felett Ingyenes házhoz szállítás.

A HP LP2065 egy S-IPS teljesítményű számítógép-monitor munkaállomásokhoz és személyes otthoni használatra. Ez a termék mindent kínál ahhoz, hogy hozzáadott értéket teremtsen bármelyik meglévő Mac, PC vagy Unix számítógépes rendszerhez.

A nagy teljesítményű rendszer elengedhetetlen eleme a megfelelő monitor. Ez a HP modell a menü segítségével és a felhasználó által programozható. Tükröződésgátló képernyője 170 fokos látószöggel rendelkezik, így bármilyen szögből könnyen látható.

Megfelelhet a technikában jártas szakemberek és az otthoni felhasználók igényeinek. Ez a monitor 20,1 hüvelykes átlós, síkképernyős LCD képernyőt tartalmaz, így élvezheti az LCD-technológia előnyeit, például a kevesebb tükröződést és kevesebb energiafogyasztást.

Az LCD technológia kompakt mérete miatt nem igényel sok helyet. Az LP2065 monitor maximális felbontása 1600 x 1200 képpont, amely éles szöveg- és képmegjelenítést biztosít a multimédiás megtekintéshez és a grafikus szerkesztéshez.

A termék 800: 1 kontrasztaránnyal büszkélkedhet a gazdag színvisszaadásért, és 8 milliszekundumos válaszidővel a kép zökkenőmentes átmenete érdekében. Ez az eszköz ideális mindazok számára, akik olyan monitorra vágynak, amely kivételes grafikát vetít.

Ez a termék a HP Display Assistant, a Display Lite Saver és a Pivot Pro szoftvert tartalmazza.

Az eszköz rendkívül felhasználóbarát is, mivel a legtöbb beállítást, például a fényerőt, egy gombnyomással lehet végrehajtani, és a VGA – DVI adapterkábel csatlakoztatása is egyszerű. Ha inkább olyan monitorokat szeretne, amelyek elég sokoldalúak ahhoz, hogy sokban elfordulhassanak különböző irányokba helyezve a használt alkalmazásokat, ez az eszköz megfelel a számlának.

A kívánt szöget el lehet érni, mivel fal- vagy karlengetéssel állíthatja be a monitort 90 fokos függőleges helyzetbe, valamint elfordíthatja, megdöntheti vagy beállíthatja a különböző magasságokat. Az egységen található 100 milliméteres VESA rögzítő furatok szellőztetést jelentenek. Ezek az opciók lehetővé teszik, hogy a képernyőt az adott feladathoz szükséges megfelelő látószögbe állítsák.

Az LP2065 monitor további funkciói a digitális video bemenetek a DVI, DVI-I, kettős DVI és két analóg VGA forrás számára. Ez magában foglalja mind az USB-t, mind a tápegységet a kiegészítő illesztőprogramokkal való kompatibilitás érdekében, valamint a nagy felbontású felvételek HDMI-támogatását. Mindezen funkciók révén tökéletes monitor grafikusok és videoszerkesztők számára. Bár az LP2065 elegáns és vonzó, a minőség nem sérül a szilárd felépítés miatt, amely masszívvá és tartóssá teszi. Noha az ilyen termékeknél a hasznosság a legkritikusabb szempont, ez a monitor esztétikus, és jól fog kinézni az asztalon, miközben nincs használatban.
Ez bónusz. Befejezheti a minőségi monitorok keresését, mivel a HP LP2065 egy S-IPS tartalmazza a magas színvonalú számítógép-monitorhoz szükséges összes követelményt. Ez az LCD-modell kiváló vizuális minőséget mutat, és a sok beállítási lehetőség sokoldalú nézési orientációt biztosít. Felhasználóbarát alkatrészekkel rendelkezik, és az energiacsillag-kompatibilis az alacsonyabb energiafogyasztás érdekében.
A nem használt bónusz. Befejezheti a minőségi monitorok keresését, mivel a HP LP2065 egy S-IPS, amely magában foglalja a kiváló minőségű számítógépes monitorhoz szükséges összes követelményt. Ez az LCD-modell kiváló vizuális minőséget mutat, és a sok beállítási lehetőség sokoldalú nézési irányokat biztosít. Felhasználóbarát alkatrészekkel rendelkezik, és az energiacsillag-kompatibilis az alacsonyabb energiafogyasztás érdekében. A nem használt bónusz.

Befejezheti a minőségi monitorok keresését, mivel a HP LP2065 egy S-IPS, amely magában foglalja a magas színvonalú számítógép-monitorhoz szükséges összes követelményt. Ez az LCD-modell kiváló vizuális minőséget mutat, és a sok beállítási lehetőség sokoldalú nézési orientációt biztosít.
Felhasználóbarát alkatrészekkel rendelkezik, és az energiacsillag-kompatibilis az alacsonyabbTípus

LCD monitor

Ívelt kijelző

Nem

3D monitor 

Nem

Képátló

20 inch

Képarány

4:3

Felbontás

1600 x 1200

Válaszidő 

8 ms

Fényerő

300 cd/m2

Statikus kontraszt 

800:1

Tuner

DVB-T tuner 

Nincs

Kommunikációs csatornák

Csatlakozók

VGA (D-sub)

DVI

Méretek és fogyasztás

Fogyasztás

75 W

Felújított

Kapcsolódó termékek

(4 más termék ugyanabban a kategóriában)