The Tomorrow War Játék

NUMBER Pillanatnyilag [count] ember nézi ezt a terméket!
890 Ft
Adóval együtt Ingyenes szállítás! (10.000 Ft feletti rendelés esetén) * Érkezés 1-4 napon belül

Utolsó tételek a raktáron

  Biztonságos szállítás

Gondosan csomagolva, Csomagbiztosítással

  Gyors akár másnapi házhoz szállítás

Délelőtt leadott rendelések esetén, akár másnapi szállítás

  Ingyenes házhoz szállítással

10.000Ft rendelés felett Ingyenes házhoz szállítás.

Erről játszma, meccs

A Holnap Háború egy szimbólum, amely a híres orosz szerző, Alexander Zorich által írt regények trilógiáján alapul. Ezek a könyvek két hatalmas birodalom intergalaktikus háborújának szentelték magukat. A katonai-space akadémiai végzettséggel együtt a játékosok szemtanúi lesznek az Egyesült Föld-birodalom és a Konkordia közötti konfliktus különböző szakaszaiban.

A játékosok részt vesznek a helyi műveletekben és hatalmas térbeli csatákban, találkoznak az idegen fajokkal és harcolnak a nem hivatalos katonai szervezetekkel, és természetesen részt vesznek a végső csatában.

A 27. század. Béke van a Földön. Az emberiség felfedezte a naprendszeren kívüli utazás módját, és a több ezer könnyű évezredből álló bolygók telepedtek le. Az Egyesült Földi Birodalom egy kereszttüzekben van, mint egy öreg ellenség, úgy dönt, hogy a galaxisnak csak egy birodalma van helye.

300 évvel ezelőtt az emberi gyarmatok egyike Zoroastrianizmusnak, egy ősi emberi vallásnak szólt. Konkordia néven új nemzetet alakítottak ki, majd népességük klónozásával növelték a lakosságot. A Konkordia már több mint 30 bolygót hódított meg, és erőteljes csillagnemévé vált. Míg az Egyesült Földi Birodalom békét írt alá a Konkordia-val, a két állam közötti kapcsolatok mindig feszültek voltak.

Kapcsolódó termékek

(4 más termék ugyanabban a kategóriában)