Pöcök egér gumi / TrackPoint gumi / nub nipple / Különböző méretben és színben

NUMBER Pillanatnyilag [count] ember nézi ezt a terméket!
350 Ft
Adóval együtt Ingyenes szállítás! (10.000 Ft feletti rendelés esetén) * Érkezés 1-4 napon belül

Gépírók remek segítő nub vagy nipple magyarul, pöcökegér, általában cserélhető gumidugóval rendelkeznek, úgynevezett gömbölyűvel, amely lehet kissé durva "radírfejű" anyag vagy más alakú. 
A trackpoint, más néven pöcökegér egy gomb a laptopok billentyűzetén és a kurzort irányíthatjuk vele. A G, H és B billentyűk között helyezkedik el. Anélkül használható egérként, hogy a kezünket fel kellene emelni a billentyűzetről.

Pöcök egér tengely mérete

Rendelhető (Van készleten!)

  Biztonságos szállítás

Gondosan csomagolva, Csomagbiztosítással

  Gyors akár másnapi házhoz szállítás

Délelőtt leadott rendelések esetén, akár másnapi szállítás

  Ingyenes házhoz szállítással

10.000Ft rendelés felett Ingyenes házhoz szállítás.

A mutatópálca ( nub vagy nipple ) magyar elterjedt neve pöcökegér,  egy kicsi joystick, amelyet mutatóeszközként használnak, tipikusan középen a számítógép billentyűzetén . Mint más mutatóeszközök, például egerek , érintőpanelek vagy görgetőgolyók , az operációs rendszer szoftvere az eszköz manipulálását a mutató vagy a kurzor mozgatásává alakítja a monitoron. 

Más mutatóeszközökkel ellentétben a tartós fizikai nyomásra reagál, ezért "izometrikus"  mutatóeszköznek hívják .Az IBM 1992-ben kereskedelmi forgalomba hozta laptopjain 1997-ben szabadalmaztatott "TrackPoint" néven. 

A mutatópálcák általában cserélhető gumidugóval rendelkeznek, úgynevezett gömbölyűvel, amely lehet kissé durva "radírfejű" anyag vagy más alakú. 

A kupak piros a ThinkPad-on, de más gépeken más színekben is megtalálható. Például egyes Dell modelleknél szürke, fekete vagy kék lehet, egyes HP / Compaq laptopoknál kék, a 2000-es évek előtt gyártott legtöbb Toshiba laptopon pedig zöld vagy szürke.

A gombok konfigurációja a gyártótól és a laptop típusától függ. A ThinkPad kiemelkedő középső egérgombbal rendelkezik, de egyes modellekben nincs fizikai gomb. A Toshiba koncentrikus íveket alkalmaz.


Új termék

Kapcsolódó termékek

(4 más termék ugyanabban a kategóriában)