Ultra vékony aszati Business számítógép HP EliteDesk 800 G1 USDT G3220/4/500 Garanciás Ingyen házhoz

NUMBER Pillanatnyilag [count] ember nézi ezt a terméket!
39 998 Ft
Adóval együtt Ingyenes szállítás! (10.000 Ft feletti rendelés esetén) * Érkezés 1-4 napon belül

 Miért is tartana otthonában, vagy vállalkozásában, folyamatos üzemben, böngészésre video nézésre, office munkára, vagy akár egy nonstop free média NAS szervernek egy hatalmas, nagyfogyasztású számítógépet?
Amikor a kisméretű, professzionális alkatrészekből, gyárilag összeállított tesztelt, HP ElieDesk 800 ugyanezt kis méretével szinte a  szemtől is rejtve, sokkal csendesebben, energiatakarékosabban, költséghatékonyabban teszi!

Utolsó tételek a raktáron

  Biztonságos szállítás

Gondosan csomagolva, Csomagbiztosítással

  Gyors akár másnapi házhoz szállítás

Délelőtt leadott rendelések esetén, akár másnapi szállítás

  Ingyenes házhoz szállítással

10.000Ft rendelés felett Ingyenes házhoz szállítás.

HP EliteDesk 800 G1 kis formátumú üzleti számítógép, ami rendkívül helytakarékos és alacsony fogyasztású, egész műszakos vagy non stop napos folyamatos üzemelésre tervezett.

 Miért is tartana otthonában, vagy vállalkozásában, folyamatos üzemben, böngészésre video nézésre, office munkára, vagy akár egy nonstop free média NAS szervernek egy hatalmas, nagyfogyasztású számítógépet?
Amikor a kisméretű, professzionális alkatrészekből, gyárilag összeállított tesztelt, HP ElieDesk 800 ugyanezt kis méretével szinte a  szemtől is rejtve, sokkal csendesebben, energiatakarékosabban, költséghatékonyabban teszi!

Kis méretben, nagy teljesítmény ipari megbízhatósággal és moduláris felépítés, nagy megbízhatóság, de hiba esetén könnyű olcsó javítás, és alkatrész csere vagy bővítés, tisztit hatóság, ez azok az előnyök, amit csak egy minöségi Brand üzleti számítógép nyújthat.

 szabványos ISO furatokkal fali konzolra vagy monitor hátuljára is szerelhető.  Egész müszak alatt sem fog kimerülni i számítógépe a nagy sebesség és teljesítmény ellenére sem.

 

 A legfrissebb feldolgozási technológiát használhatja a 4! generációs Intel Core processzorokkal6, amelyek a vPro7 támogatását biztosítják.


*

Olcsón Minőségi Laptopok Számítógépek Monitorok

 

Készletről, hétvégén is! –>www.nanipc.hu

 

Azonnali átvét, vagy másnapra utánvételesen, ingyenes szállítással, garanciával.

 

Rendelés és gépválasztásban segítség, telefonos szaktanácsadás, hétvégén is-> 06 20 350 18 07

 

*


Az üzletvezetés új módja. Jó benyomás és még soha nem tapasztalt teljesítmény ? megfelelő a különböző üzleti igényekhez ? a nagymértékben testreszabható eszközökkel, az új funkciókkal és a stílusos új külsővel.

Az új, vékony, cserélhető merevlemezzel megvédheti legfontosabb adatait, amikor nincs az irodában. A választható PCI port segít széleskörű kompatibilitást biztosítani egyéb technikai eszközökkel.

Gyorsíthatja teljesítményét

Végezzen egyszerre több feladatot, és fejlessze vállalkozását a legújabb Intel processzorokkal. Gyorsan megnyithat új fájlokat, bekapcsolhatja az alkalmazásokat és élvezheti a rövidebb várakozási időt az opcionális SSD-meghajtók és a félvezető-alapú hibrid meghajtókkal.


Megtekintheti bejövő üzeneteit, mialatt egyéb feladatokon dolgozik. A munkáihoz nagy képernyőfelület áll rendelkezésére többképernyős támogatással.

Az Intel? Smart Response technológia (SRT) 9 egy gyorsítótárazási megoldás, a félvezető-alapú meghajtókhoz hasonló teljesítményt nyújt, miközben megőrzi a mai merevlemez-meghajtók nagy adattároló kapacitását.

Használja ki a lehető legjobban a virtuális konferenciákat. Életre keltheti a munkáját a mély basszussal és kristálytiszta beszéddel rendelkező lenyűgöző térhangzáson keresztül a DTS Studio Sound szoftverrel.

Kiemelt biztonság, kivételes kezelhetőség

Tároljon biztonságosan és egyszerűen. Az IT hatékonyság lesz a meghatározó, amikor a HP Client Security12 teljes portfóliója és az Intel vPro7 felügyeleti funkciók támogatják.

Nem kell többé megjegyeznie a jelszavakat. A HP Password Manager eszközzel gyorsan jelentkezhet be különböző online fiókokba. Így hosszabb és biztonságosabb jelszavakat használhat.

Mentse el az adatokat.

A RAID konfigurációk felhasználják a kettős tárolómeghajtót, hogy automatikusan biztonsági mentést készítsenek és megvédjék a bizalmas adatokat.

Folyamatos működés. A HP BIOS-védelem továbbfejlesztett védelmet biztosít a vírustámadások és más biztonsági veszélyek ellen, valamint megelőzi az adatvesztést és csökkenti az állásidőt.

Megbízhatóság hosszú távra

Számíthat a szükséges támogatásra, hogy hosszú távú értéket képviseljen a befektetése. Ez a munkára kész számítógép hosszú élettartamra lett tervezve, legfeljebb 30 hónapos platformstabilitással.

Biztos lehet benne. Bármikor beszélhet egy ügynökünkkel, és kiemelt szolgáltatást fog kapni ingyen, bármelyik HP javítóközpontban a HP Elite Premium támogatással.

A HP EliteDesk számítógépeket szigorúan tesztelték a megbízhatóságuk biztosítása érdekében. A HP Total Test Process során a számítógépek 115 000 órás teljesítménypróbákon esnek át, hogy megbízhatóan tudják segíteni munkája során.

Az üzlet bizalmat követel. Itt a tiéd. Teljesítményre, lenyűgözőre és védelemre tervezték - a karcsú HP EliteDesk 800 G1 segíti az üzleti siker elérését, miközben testre szabott telepítést tesz lehetővé.

 

Megoldás a különféle üzleti igényekhez

Az üzletmenet új módja. Impresszum és teljesítmény, mint még soha - és megfeleljen a különféle üzleti igényeknek - a testreszabható eszközökkel, új funkciókkal és stílusos, új dizájnnal.

 

Gyorsan nyomon követheti teljesítményét

Többfeladatos feladat, és a legújabb Intel processzorokkal tovább tudja vinni vállalkozását. Gyorsan nyissa meg az új fájlokat, váltson alkalmazásokat, és kevesebb várakozási időt élvezhet a szilárdtestalapú meghajtókkal és a szilárdtest-hibrid meghajtó opcióival.

 

Nehéz biztonság, kivételesen kezelt

Tartsa biztonságban, tartsa egyszerű. Az informatikai hatékonyság akkor uralkodik, amikor a HP Client Security és az Intel vPro menedzsmentfunkciók teljes portfóliója támogatja.

 

Megbízhatóság hosszú távon

Számítson arra a támogatásra, amelyre szüksége van ahhoz, hogy hosszú távon értéket teremtsen befektetéséből. Ezt az üzemkész PC-t hosszú életciklusra tervezték.HP EliteDesk 800 G1 kis formátumú számítógép

 

USB 3.0

A SuperSpeed ​​USB 3.0 akár 10-szer nagyobb sávszélességet kínál az USB 2.0-hoz képest. Fenntartja a hátlap kompatibilitását az USB 2.0 eszközökkel.

 

Paraméterek:

Tipus:

HP EliteDesk 800 G1 USDT Ultra-slim Desktop Business számítógép

Processzor:

Intel® Pentium® Processor G3220 4 generation!
3M Cache, 3.00 GHz

Memória:

4GB DDR3 akár bővíthető is!

Háttértár:

500GB HDD -> de adható SSD vagy más meghajtóval is!

ODD:

DVD RW

VGA:

Intel® HD Graphics for 4th Generation Intel® Processors

Videókimenetek:

1. Video Kimenet: Display Port 2db! - HDMI kompatibilis
2. Video Kimenet: D-SUB / VGA kimenet

Internet:

LAN: Gigabites: 1000Mbps!

Portok:

USB 2.0 - 2 (elöl), 4 (hátul)

USB 3.0 - 2 (elöl) 2 (hátul)

PS / 2 - 1 billentyűzet (lila), 1 egér (zöld)

Videó - 1 VGA, 2 DisplayPort több adatfolyamdal

Audio - elülső: fejhallgató / mikrofon, hátsó: vonal be / ki, 3,5 mm átmérőjű

RJ-45 hálózati interfész - 1

Utolsó ismert új ára:

299 085Ft

 USB:

USB Port elöl hátul összesen 10db!

 Tápegység:

Gyári HP adapter tartozék

Elhelyezési ajánlás:

elhelyezés asztalon

vagy

ISO szabványos rögzítő csavar furatok a házon, bármely kereskedelemben kapható, ISO kompatibilis tartó karral, vagy erre a célra dedikált monitorrögzítéssel kompatibilis.

 

Masszív esztétikus erős fémborítás

Állapot

Megkímélt használt felújított PC.

Garancia:

12 hónap hardvergarancia

OS:

Win 7 és 10 OP rendszer kompatibilis

Felhasználás ajánlás:

Széles területen megállja a helyét:Internet, filnézés , Tanulás, böngészés, chatelés, NAS szerverként, Média otthoni vagy vállalati szervernek.  Bizonyos Játékok futtatására , , valamint Irodai és bizonyos ipari , és egyébb ezeknek a eröforás igényeknek megfelelő alkalmazások futtatására

A termék személyesen átvehető vagy az ország területére ingyenes házhoz szállítással,akár másnapra küldjük utánvételesen.

+ Számlaképes

+ Frissen előtelepítve szükséges programokkal, azonnali használat készen

+ Hálózati töltő

+ 12 hó garanciás, garancialevelével

+ ingyenes Utánvételes Szállítással posta pontra, vagy munkahelyre vagy akár házhoz

Írjon privit vagy hívjon, szívesen segítek akár hétvégén is!: 06 20 350 18 07

Többi termék itt: www.nanipc.hu

Email: nanipc@nanipc.hu

Minden regisztráló és oldal megosztó között nyereménysorsolás! Részletek és regisztráció a www.nanipc.hu oldalon.

Felújított

Kapcsolódó termékek

(4 más termék ugyanabban a kategóriában)