Dell E5440 i7 Dual VGA-s Laptop +Ingyen Házhozszállítás +1 év Garanciával

103 998 Ft
Adóval együtt 6
Mennyiség

Utolsó tételek a raktáron

  • Biztonságos szállítás
    Biztonságos szállítás
  • Gyors akár másnapi házhoz szállítás
    Gyors akár másnapi házhoz szállítás
  • Ingyenes házhoz szállítással
    Ingyenes házhoz szállítással

Kedvező árban kínálom  Dell E5440 i7   laptopom.

A nagy fényerőt, élénk színeket és kiemelkedő tartósságot nyújtó Corning® Gorilla® Glass NBT kiemelkedő karcállóságot biztosít a 14 hüvelykes képernyő számára.

Kiváló felügyelhetőség 


Távolról felügyelheti és frissítheti laptopjait az opcionális, következő generációs Intel(R) vPro(TM) technológia segítségével.

Frissítés egyszer és mindenhol - a Dell egyedülálló Intel(R) vPro(TM) távoli BIOS-felügyeleti és merevlemez-törlési bővítményéivel ez akkor is lehetséges, amikor a rendszerek ki vannak kapcsolva.

Időt és fáradságot takaríthat meg a Dell automatikus eszközeivel és segédprogramjaival, amelyek segítenek a rendszerek telepítésében, figyelésében és frissítésében.

Automatizálhatja és centralizálhatja a felügyeletet a Dell KACE berendezésekkel, a Microsoft System Centerrel és más, szabványos eszközökkel.

Hosszú életciklusú, szabványosított környezetet hozhat létre a Dell konfigurálási és üzembe helyezési szolgáltatásai, valamint a Dell Imaging Services segítségével.

Kivételes biztonság

Biztonságosan tárolhatja a hitelesítő adatokat az integrált platformmegbízhatósági modul (Trusted Platform Module, TPM) révén.

Titkosítsa adatait gyakorlatilag bármilyen eszközön, akár külső adathordozókon és a felhőben is a Dell Data Protection Encryption használatával.

A Dell Data Protection Security Tools lehetővé teszi a többtényezős, egyszeri bejelentkezéses, rendszerindítás előtti hitelesítés használatát a jogosultságalapú hozzáférés-szabályozáshoz.

Erősebbé teheti a biztonságot ujjlenyomat-olvasó és intelligenskártya-olvasó használatával.

A proaktív, a kártevők elleni védelemhez valós idejű megoldást biztosító Dell Data Protection Protected Workspace felismeri a fejlett fenyegetéseket és a nulladik napos támadásokat, és megvéd ellenük. 

 A laptop üvegszálas LCD hátlapjának és a MIL-STD 810G szabvány szerint tesztelt háznak köszönhetően gond nélkül dolgozhat.

A vékony és könnyű, és hosszabb akkumulátoros üzemidőt biztosító laptoppal gondtalanul utazhat.

Az egységes karbantartás, valamint az összes Latitude 5000 és 6000 sorozatú laptopban közös akkumulátor révén könnyedén karbantarthatja a teljes laptopflottát.


 

 

A gép paraméterei magukért beszélnek:

 

Processor  i7 4600U 3300MHZ

Ram 8 GB

Felbontás 1600x900p

beépített Webkamera

HDMI
250 GB
VGA:         Intel HD           HyperMemory:  4161 +Nvidi GT  720M  2GB

Bluetooth

Wifi

Kártyaolvasó

Mikrofon

DVD

Intelligens kártyaolvasó

E-Sata

Display Port

LAN 1000Mb/s

audió kimenet

Fényérzékelő

3G előkészítés

Fire gombok

Fire Wire

Multi touch pad Személyes átvétel, vagy ingyenes szállítással, futárral utánvételesen házhoz küldőm, 1 év garancialevéllel.


+ számlaképes

+ Frissen előtelepítve azonnali használat kész állapotban adom!

+ Töltő

+1év Garancialevéllel

 

Dell12

Megadott referenciák

Related products

(16 other products in the same category)