Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
54.998 Ft (43.306 Ft + ÁFA)
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2023-01-21

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT:

ImreTERMÉKVÁLASZTÁSI SEGÍTSÉG: +36203501807 hétvégén is hívható 08-20 óráig - vagy írjon az oldal beépített chat falán.

Lenovo ThinkCentre PC M700 SFF G4500/8GBddr4/500HDD

Ár:
54.998 Ft (43.306 Ft + ÁFA)
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2023-01-21
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Lenovo
Szerezhető hűségpontok: 0

M700 SFF támogatja mind a vízszintes, mind a függőleges tájolást. Szilárd biztonság Az M700 asztali gépek az iparágban elérhető legjobb biztonsági eszközök közül néhányat tartalmaznak, beleértve az USB-portok letiltását az adatlopás és a hálózati biztonsági kockázatok megelőzésére a tárolóeszközök illetéktelen használata ellen. A Trusted Platform Module (TPM) titkosítja az adatokat és a legfontosabb információkat, például a jelszavakat és a digitális tanúsítványokat, tovább védve az alkalmazásokat, az elektronikus tranzakciókat és az online kommunikációt. Ráadásul az M700 desktop tartalmaz egy ház behatoláskapcsolót, amely figyelmeztet minden illetéktelen hozzáférési kísérletre. Fizikai biztonság a kábelzár és az Absolute® Computrace támogatás révén.

VÁLASSZON HOZZÁ KIEGÉSZÍTŐT IS!
Egerek - Billentyűzetek - Egérpad - Laptoptáska - Laptop Hűtőpad - Laptop Dokkoló - PC Videókártya

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Leírás

Rendkívül megbízható, hatékony, kompakt asztali számítógép.

·         A legújabb Intel® feldolgozási technológia

·         Helytakarékos kis forma tényező

·         Innovatív opcionális porszűrő

·         Energiatakarékos a költségmegtakarítás érdekében

·         Opcionális PCI bővítőhely


*

Olcsón Minőségi Laptopok Számítógépek Monitorok

Készletről, hétvégén is! –>www.nanipc.hu

Azonnali átvét, vagy másnapra utánvételesen, ingyenes szállítással, garanciával.

Rendelés és gépválasztásban segítség, telefonos szaktanácsadás, hétvégén is-> 06 20 350 18 07

*


Kis forma nagy tényező

A kis forma (SFF) kompakt kivitelben nagy teljesítményt nyújt, a bővítési képességével. Az SFF asztal 9 kg-nál kezdődik, és támogatja mind a vízszintes, mind a függőleges tájolást.

Akár 6. generációs Intel® Core ™ processzorok

Vékony, könnyű, csendes és sokoldalú. Az új 6. generációs Intel® Core ™ processzorok nagyszerű mobil teljesítményt nyújtanak, lángoló gyors reagálóképességgel. Ez a funkciókkal ellátott, beépített biztonsággal rendelkező processzor készen áll arra, hogy a termelékenységet, a kreativitást és a szórakozást a következő szintre emelje. Sőt, az izgalmas Windows 10 funkciók engedélyezésével a 6. generációs Intel Core processzorok felhatalmazzák képzeletét és felfedezik a lehetőségeket.

Akár Windows 10 Pro

A Windows 10 Pro célja, hogy felhatalmazza Önt és vállalkozását. Ez lehetővé teszi, hogy nagyszerű dolgokat hajtson végre az eszközén biztonságosan bárkivel, bárhol és bármikor. Különböző költségvetésekhez igazodva nagyon egyszerű a használata. Így már a kezdetektől többet tehet.

Platform stabilitás

Az M700 SFF asztali számítógép Intel® Stable Image Platform Program (SIPP) funkcióval és 27 hónapos életciklussal rendelkezik, és nincsenek tervezett hardverváltások, amelyek befolyásolják az előre betöltött szoftverképet. A hosszú távú üzembe helyezés képstabilitása segít csökkenteni az átállás, a minősítés és a tesztelés költségeit, ezzel megtakarítást biztosítva a vállalkozás számára.

Több monitor kijelzése

Maximalizálja a termelékenységet akár három monitor független kijelző támogatásával. A kibővített munkaterület és az alkalmazások közötti egyszerűbb navigáció segít csökkenteni a hibákat és javítani a termelékenységet, amikor az asztalt több monitorra kiterjeszti. 

Porállóbb, mint valaha

A ThinkCentre PC-ket a kategóriájuk legjobb porállóságával és hőkezelésével tervezték; mégis a Lenovo mérnökeink még többet akartak tenni a következő generációs asztali számítógépeinkért. Hozzáadtuk a ThinkCentre Dust Shield opciót, olyan szűrőket, amelyek akár 42% -kal csökkentik a belső por és szennyeződés szűrését - ez a funkció tovább javítja a megbízhatóságot anélkül, hogy hatással lenne a termálra vagy az akusztikára. Ráadásul a szűrők könnyen eltávolíthatók és hosszú ideig használhatók. Hosszabbítsa meg ThinkCentre M700 élettartamát. 

Szilárd biztonság 

Az M700 asztali gépek az iparágban elérhető legjobb biztonsági eszközök közül néhányat tartalmaznak, beleértve az USB-portok letiltását az adatlopás és a hálózati biztonsági kockázatok megelőzésére a tárolóeszközök illetéktelen használata ellen. A Trusted Platform Module (TPM) titkosítja az adatokat és a legfontosabb információkat, például a jelszavakat és a digitális tanúsítványokat, tovább védve az alkalmazásokat, az elektronikus tranzakciókat és az online kommunikációt. Ráadásul az M700 desktop tartalmaz egy ház behatoláskapcsolót, amely figyelmeztet minden illetéktelen hozzáférési kísérletre. Fizikai biztonság a kábelzár és az Absolute® Computrace támogatás révén. 

Szerszám nélküli bővíthetőség

A frissítések az IT-személyzet számára jelentenek kényelmet, a szerszámok kényelmes, eszköz nélküli elérésével. Különösen előnyös, ha több asztallal dolgozik. 

Fejlett hőtervezés 

Intelligens hűtőmotorunk (ICE) 3.0 úgy lett kialakítva, hogy egyensúlyt teremtsen a termálok és az akusztika között, ami hosszú asztali életet eredményez. Két optimalizált beállítással kiválaszthatja a munkakörnyezetének leginkább megfelelő teljesítménymódot, előtérbe helyezve a hőmérsékletet vagy a hangot. Ráadásul az ICE 3.0 lehetővé teszi a melegebb hőmérsékleten történő munkavégzést, és lehetővé teszi a rendszer monitorozását a túlmelegedési lehetőségeket megelőző hőjelzőkkel. 

Zöld Vezetés

A Lenovo Desktop Power Manager lehetővé teszi a vállalati szintű energiafigyelést, és lehetővé teszi az energia-megtakarítás és a költségek csökkentésének irányítását. Ráadásul olyan értékelésekkel, mint az ENERGY STAR 6.1, az ULE Gold, az EPEAT Gold és a 92% -os hatékonyság a 80+ Platinum tápegységgel (PSU), jól érezheti magát a bolygón és a lényegében. 

Kiemelt műszaki támogatás

Sokat követel a rendszerétől, és a Lenovo Services segít a produktivitás megőrzésében. Az alapvető hibaelhárítási támogatás megkerülése közvetlen hozzáféréssel a haladó szintű technikusokhoz a problémák gyors megoldása érdekében. Adjon hozzá kiemelt technikai támogatást a vásárláshoz.