Anonim "Sütiket" használunk, amik megkönnyítik ön számára releváns termékek megtalálását.
Miért is nem? enlightenedVajon az jobb, ha más dologról kap ajánlatot, mint ami aktuálisan ép érdekli?  wink

Mini PC Lenovo ThinkCentre Tiny M910Q 7500T/8GB/256SSD NVME

Lenovo
99.998 Ft
89.998 Ft (70.865 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 10.000 Ft 10%
Az akció időtartama: 2023. 10. 18. - 2024. 05. 20.
Akció eddig tart:
Hűségpontok: 0
(1)

TERVEZZEN NAGYOT EGY APRÓ ASZTALI SZÁMÍTÓGÉPPEL
A kompakt ThinkCentre M910 Tiny asztali számítógép alapterülete annyira kicsi, hogy ez a készülék takarosan elfér egy könyvespolcon, egy monitor mögött, vagy akár egy íróasztal alatt.

A tervezésénél fogva a legnagyobb kihívást jelentő környezetekben is megfelelően működő Tiny ügyesen veszi az akadályokat, legyen szó kisebb bökkenőkről, szélsőséges hőmérsékletről vagy poros környezetről, hogy Ön vállalkozása fejlődésére és teendői elvégzésére koncentrálhasson.
 

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT:

ImreTERMÉKVÁLASZTÁSI SEGÍTSÉG: hétvégén is hívható 08-20 óráig vagy Kattints ide: 06 20 350 18 07 ">Hívjon most vagy írjon az oldal beépített chat falán.

Előtelepítve
...csak kapcsold be és használd
1/2 év Garancia
+30 napos pénzvisszafizetési garancia
Ingyenes szállítás
már: 10.000 Ft rendeléstől!
Másnapi kiszállítás
Holnap már használja
Kapható választék:
Garancia:
OP. rendszer:
Programok:
+ Programok:
RAM Bővítés:
Tárhely növelése:
Második meghajtó hozzáadása:
Videókártya Bővítése:
99.998 Ft
89.998 Ft (70.865 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 10.000 Ft 10%
Az akció időtartama: 2023. 10. 18. - 2024. 05. 20.
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!

Vélemények

5.00
1 értékelés
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Írja meg véleményét!
|
2023. 08. 02.

posted on
Trustindex

Leírás és Paraméterek

Nagy teljesítmény kis alapterületen

A hagyományos tower asztali számítógépeknél 96%-kal kisebb M910 Tiny rendkívül kompakt kialakítású.

Ez a kis alapterületű, akár vízszintesen, akár függőlegesen elhelyezhető asztali számítógép szinte bárhová befér. Ha szeretné, akkor falra szerelheti, vagy behelyezheti egy monitor mögé vagy akár egy íróasztal alá.

Ennek a kicsi, szem elől könnyen elrejthető készüléknek a segítségével akár digitális hirdetőtáblákat is üzemeltethet.

Egyfelől megbízható és professzionális szintű teljesítményt nyújt, másfelől segít értékes munkaterületet felszabadítani az íróasztalon.  

A moduláris kialakítás előnyei

A ThinkCentre M910 Tiny segítségével Ön megépítheti saját moduláris all-in-one számítógépét.

A Tiny készüléket egyszerűen behelyezheti a ThinkCentre Tiny-in-One (TIO) kijelző hátuljába.

Ha külön-külön szeretné fejleszteni a kijelzőt és a processzorteljesítményt, akkor ezzel a megoldással csökkenthetők a költségek és idővel hatékonyabban hasznosíthatók a meglévő eszközök.

Lássa meg a nagyobb képet

Az alap esetben akár három független kijelzőt, vagy mozaik módban akár négy kijelzőt támogató M910 Tiny számítógép a produktivitás növelése érdekében kibővíti az asztali számítógépek határait. Ideális megoldás lehet a pénzügyi és a kreatív tevékenységekhez, multimédiás tartalmak megjelenítéséhez, valamint több feladat párhuzamos végzéshez.

Nem minden esetben a méret a mérvadó

Ne tévessze meg a miniatűr kialakítás, hiszen a ThinkCentre M910 Tiny készülékben jócskán több potenciál rejlik, mint ahogy az első ránézésre tűnhet. A 7. generációs Intel® Core™ processzornak és PCIe-alapú SSD-tárhelynek köszönhetően ez a készülék pillanatok alatt bekapcsolható, a fájlok pedig még annál is gyorsabban betölthetők.

Ez a készülék a multimédiás tartalmak létrehozásával, a grafikus tervezéssel, a számításigényes alkalmazásokkal, valamint a hasonlóan intenzív feladatokkal könnyen elboldogul.

Azonnali segítség egyetlen billentyűleütéssel A nagyteljesítményű Intel® Core™ vPro™ processzorokkal felszerelt asztali számítógépeit vállalata rendszergazdái akár távolról is elérhetik.

Így a hálózaton található összes számítógépre könnyen telepíthetik az esetleges szoftverfrissítéseket és hibajavításokat, ezzel csökkentve az eszközkezelési költségeket és a felhasználók íróasztalánál töltendő munkavégzési időt.

Életcikluson keresztüli stabilitás

Az Intel® stabilkép-platform programnak (Stable Image Platform Program; röviden: SIPP) köszönhetően ThinkCentre M910 Tiny készülékéhez legalább 12 hónapra garantáljuk a platformelérhetőséget.

Így Ön alacsony költségekkel gazdálkodhat számítógépével annak teljes életciklusa során.

Vállalatok számára tervezett, az Ön életmódjának megfelelően tesztelt készülék

A ThinkCentre M910 Tiny készüléket úgy építettük meg, hogy szinte bármilyen körülmények között működhessen. A „Think” név kötelez, így ezt a készüléket is katonai specifikációjú követelményeknek megfelelően teszteltük, valamint 200 szigorú minőségellenőrzésnek is alávetettük.

A sarkvidéki -20 °C-nak és a sivatagi +60 °C-os hőmérsékletnek is tartósan ellenálló készülék könnyen veszi az élet által elé gördített akadályokat.

ThinkCentre Dust Shield Akár műhelyben, akár hagyományos irodában dolgozik, a számítógépekben idővel por rakódhat le, amely a teljesítményt és a megbízhatóságot is befolyásolhatja.

A ThinkCentre M910 Tiny készülékhez opcionálisan választható porvédő közel 40%-kal csökkenti a készülék belsejébe jutó por mennyiségét*, hogy készüléke hosszabb ideig és kevesebb karbantartással működhessen.

Ráadásul a porszűrő a reteszelt kialakításnak köszönhetően tisztítás céljából könnyen eltávolítható, még olyankor is, ha a Tiny készüléket esetlegesen fixen rögzítették egy felülethez.

Youtube videók

Hasonló termékek