Anonim "Sütiket" használunk, amik megkönnyítik ön számára releváns termékek megtalálását.
Miért is nem? enlightenedVajon az jobb, ha más dologról kap ajánlatot, mint ami aktuálisan ép érdekli?  wink

Küldd be a Kedvenc NaniPC-s Fotódat és Nyerj!

NaniPC - Nánási Imre
2023. 11. 12. 17:30:00
Küldd be a Kedvenc NaniPC-s Fotódat és Nyerj!

Most lehetősége van arra, hogy megmutassa, hogyan inspirálják Önt a NaniPC és a modern IT technológiák. Vegyen részt egyedülálló nyeremény fotópályázatunkban és mutassa meg, milyen fontos szerepet töltenek be a NaniPC.hu termékei az Ön mindennapi életében.

 Csatlakozz a NaniPC.hu Közösségéhez: Küldd be a Kedvenc NaniPC-s Fotódat és Nyerj!

Üdvözöljük a NaniPC.hu Számítástechnikai webáruházban! Mindenki számára izgalmas lehetőséget kínálunk NaniPC Számítástechnika facebook oldalának kedvelői számára.

Mutassa meg, hogyan használja a NaniPC.hu-ról vásárolt eszközöket!

Most lehetősége van arra, hogy megmutassa, hogyan inspirálják Önt a NaniPC és a modern IT technológiák. Vegyen részt egyedülálló nyeremény fotópályázatunkban és mutassa meg, milyen fontos szerepet töltenek be a NaniPC.hu termékei az Ön mindennapi életében.

Kreatív fotó Kreatív Fotópályázat

Képzelje el, hogy kedvenc helyén ül a NaniPC.hu-ról vásárolt laptopjával, vagy éppen munka közben számítógépével használja a naniPC.hu oldalon vásárolt billentyűzetet, egeret vagy más kiegészítőt, monitort.
Készítsen egy fotót, amelyen Ön és a termék is látható, kezében egy "NaniPC.hu" feliratos fehér lap.
Ha még nem vásárolt nálunk, akkor is várjuk fotóját a NaniPC.hu felirattal.

A beküldő arca is látszani kell a képen.
Fotón a kezükben egy fehér lapon filctollal, ecsettel, zsírkrétával vagy bármi más manuális eszközzel jól láthatóan ráírják, hogy: NaniPC.hu
Kezükben vagy háttérben lehet a vásárolt termék, vagy a NaniPC.hu oldal megnyitva Monitoron, laptopon vagy telefonon.

Ha még nem vásárolt eszközt, akkor elegendő magukról, és kezükben a fehér lapra írt NaniPC.hu felirat..

További ötlet a kép készítéséhez:

Esetleg háttérben NaniPC.hu webáruház Logója vagy oldala megnyitva legyen a kézben a telefonon vagy bármi más eszközön a háttérben.

Termék képernyőjén is megjeleníthető a NaniPC.hu felirat.

A Termék hátlapja NaniPC.hu felirat szabadon dekorálható akár Magyar Nemzeti témájú és más vásárlói Nemzeti NaniPC.hu dekoráció is lehet a képen vagy terméken.


Legyen kreatív: fotózhat otthonában, munkahelyén, vagy akár a természetben, bárhol ahol a technológia és a környezet találkozik.
Legyen ön más, mint más ;)
Egyedi kreatív ötletekkel bátran éljen!

Ajándék Levásárolható Kuponkód

Nálunk mindenki nyer! Minden beküldő egy 5.000 Ft értékű, 100%-ban levásárolható kuponkódot kap, amit 40.000 Ft elérő vásárlás esetén válthat be, így a vásárlás végösszege csak 35.000 Ft lesz.

Még nincs vége itt a további nyeremény lehetőség!

Küldje be fotóját, és ossza meg pozitív élményeit, segítve ezzel másokat a megfelelő választásban.
A beküldött képeket facebook-on és ezen bogcikkben folyamatosan közzétesszük, és a legtöbb kedvelést elérő, három fotó tulajdonosa további 20.000Ft értékű kupont kap, „+ 5000Ft” amit 40.000 Ft feletti vásárlás esetén válthat be, így a vásárlás végösszege mindössze csak 15.000 Ft lesz.

Csatlakozz te is a rajongói NaniPC.hu Facebook Közösségünkhöz!

Légy Részese a NaniPC.hu Közösségének: Mutasd Meg, Hogyan Inspirál a NaniPC technológia!

Küldje be Fotóját Most!

Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, és mutassa meg ötletét a barátságos érdeklődő NaniPC.hu közösségnek, egy képben.

Segítsen másoknak


A NaniPC oldalon vásárolt terméke bemutatásával, és más  pozitív tapasztalatával a vásárlásban.  Ajánljon minket, inspiráljon másokat a, NaniPC.hu oldalon való vásárlásra, vagy akár mutassa hogyan használja a NaniPC.hu termékeit!

Képeddel, adj új színes életet a közösségnek.

Tartozz te is népes, lelkes közösségünkhöz, aki biztosan elismer.
Rád várunk, hogy személyeddel színesítsd, közösségünk.

Játssz te is velünk,  Tarts te is a NaniPC.hu közösséggel!

Ez egy igazi jó buli, mert náluk mindenki nyer!


Ne maradj ki ebből a remek közösségi lehetőségből. Vívd ki a elismerést, ébressz gondolatokat az emberekben képeddel. Szerez be a lájkokat, és a képed megtekintők elismerő szavait.
Legyél, te is nyertes, érd el a legtöbb kedvelést, a kiemelkedő kreativitásoddal.
Van amikor a legegyszerűbb a legjobb, ezért  akár csak egy hétköznapi egyszerű fotóval is ajánlott érdemes pályáznod.


Küld be egy képet most te is most!

A Beküldött Képeket a NaniPC.hu oldalon kiemelt Postban folyamatosan közzétesszük.
A nyereményjáték  2023. November 01. napján 10 óra 00 perctől – 2023. december 24. napján 23 óra 59 percig, vagy visszavonásig tart.
December 24-én az addig  3 legtöbb kedvelést elérő képek tulajdonosát, 20ezer foritos 100% NaniPC.hu oldalon levásárolható kuponoddal ajándékozzuk meg. …és ne feledd, ha Laptopra – PC-re vagy Monitorra van szükséged akkor irány a NaniPC.hu

A szlogenünkhöz, mi mindig hűek vagyunk:

NaniPC ...Csak kapcsold be és használd ;)

www.NaniPC.hu
 

Megjegyzés

A NaniPC.hu fenntartja a jogot, hogy a NaniPC.hu webáruházat negatív színben feltüntető vagy közösségi normákat sértő, trágár vagy obszcén tartalmú képeket ne vegyen részt az akcióban és azokat eltávolítsa.
Továbbá az ilyen képek NaniPC.hu oldallal kapcsolatba hozva, azok bármely platformon nyilvános megjelenítését, vagy terjesztését, akár jogi lépésekkel NaniPC.hu hitelrontása címen kezeljük.
A közzétevők képeit védjük, negatív hozzászólások törlésre kerülnek, azonnali megfelelő szintű jelentéssel élünk, és egyben kitiltást kapnak a naniPC.hu Számítástechnika Facebook oldalról.
A beküldők képeit A naniPC.hu csak ezen fotópályázat keretén belül kezeli, további felhasználás csakis a beküldő írásos engedélye révén lehetséges. Záró Gondolatok

NaniPC - Laptop - Számítógép - Monitor Ingyenes szállítás, garanciával, az ország legkedvezőbb áraival várjuk. Termékeinkben megbízunk ezért 30napos Pénz visszatérítési garancia - Átvételkor is fizethet - Bevizsgált termékek - Azonnali használat készen - Előtelepítve - Több mint 10 éve üzemelő 100% belföldi magyarországi vállalkozás.
Rengeteg folyamatosan bővülő pozitív vásárlói visszajelzés!

Szállítás és Garancia Minden termék ingyenesen szállítva, garanciával, előtelepítve érkezik, készen az azonnali használatra.

A NaniPC.hu a minőségi számítástechnikai termékek megbízható forrása. Kínálatunkban laptopok, számítógépek és monitorok széles választéka áll rendelkezésre, ingyenes szállítással és garanciával.

Válassza ön is a NaniPC.hu-t:
NaniPC - …csak kapcsold be és használd!

Kép beküldés címe:

nanipc@nanipc.hu

Képek megtekintő és szavazó oldala NaniPC.hu Facebook Oldal:

https://www.facebook.com/nanipc.hu


Beküldendő képek inspiráló Galériája