Anonim "Sütiket" használunk, amik megkönnyítik ön számára releváns termékek megtalálását.
Miért is nem? enlightenedVajon az jobb, ha más dologról kap ajánlatot, mint ami aktuálisan ép érdekli?  wink

Tervezés, játék, munka: a NaniPC.hu workstation laptopjai

NaniPC.hu
2024. 02. 04. 16:34:00
Tervezés, játék, munka: a NaniPC.hu workstation laptopjai
Szeretnél egy laptopot, amely nemcsak gyors és erős, hanem megbízható és stílusos is? Akkor érdemes megismerkedned a NaniPC.hu workstation laptopjaival, amelyek kifejezetten a professzionális felhasználók számára készültek. Ezek a laptopok olyan hardverrel és kijelzővel rendelkeznek, amelyek képesek elvégezni a legigényesebb tervezési, grafikai, programozási vagy videószerkesztési feladatokat is. A NaniPC.hu oldalon többféle workstation laptop közül választhatsz, amelyek között van DELL, HP és NASA márkájú is. Ebben a cikkben bemutatunk neked öt olyan workstation laptopot, amelyek garantáltan megfelelnek az elvárásaidnak és a költségvetésednek. Olvass tovább, és ismerd meg a NaniPC.hu workstation laptopjait!

A NaniPC.hu workstation laptopjai: erő, megbízhatóság és stílus

Ha olyan laptopot keresel, amely képes elvégezni a legigényesebb feladatokat is, akkor a NaniPC.hu workstation laptopjai között biztosan megtalálod a számodra megfelelőt. A workstation laptopok olyan professzionális gépek, amelyek kifejezetten a tervezők, grafikusok, programozók, videószerkesztők és más szakemberek igényeit szolgálják ki. Ezek a laptopok nemcsak erős hardverrel, hanem kiváló minőségű kijelzővel, sok porttal, gyors SSD-vel és megbízható billentyűzettel is rendelkeznek. A NaniPC.hu oldalon kapható workstation laptopok közül ötöt mutatunk be ebben a cikkben, amelyek között biztosan találsz olyat, amely megfelel a követelményeidnek és a pénztárcádnak.

DELL 7510Extrém Tervező/Gamer DELL Precision 7510

A DELL Precision 7510 egy igazi álomgép, amely tökéletesen alkalmas a tervezéshez és a játékhoz is. A laptop 15,6 hüvelykes, Full HD felbontású, matt kijelzője éles, színhű és tükröződésmentes, így bármilyen környezetben élvezheted a vizuális élményt. A laptop Intel Core i7-6820HQ processzorral, Nvidia M1000M grafikus kártyával, 32 GB RAM-mal és 512 GB SSD-vel rendelkezik, így bármilyen feladattal megbirkózik. A laptopon négy USB 3.0 port, egy HDMI port, egy mini DisplayPort, egy Ethernet port, egy SD kártyaolvasó és egy fejhallgató-csatlakozó található. A laptop Windows 10 vagy Windows 7 operációs rendszerrel fut, és 12 vagy 24 hónapos garanciával és 30 napos pénzvisszafizetési garanciával rendelkezik. A laptop most akciós áron, kapható a NaniPC.hu oldalon.

DELL 7520Mindig csúcs formában DELL Precision 7520

A DELL Precision 7520 egy hasonlóan erős és megbízható workstation laptop, mint az előző, de néhány különbséggel. A laptop 15,6 hüvelykes, Full HD felbontású, matt kijelzője ugyanolyan jó, mint az előzőé, de a grafikus kártyája egy Nvidia M1200, amely még jobb teljesítményt nyújt. A laptop processzora, RAM-ja és SSD-je ugyanaz, mint az előzőé, de a portok között van egy USB-C/Thunderbolt 3 port is, amely gyorsabb adatátvitelt és több csatlakozási lehetőséget biztosít. A laptop Windows 10 vagy Windows 7 operációs rendszerrel fut, és 12 vagy 24 hónapos garanciával és 30 napos pénzvisszafizetési garanciával rendelkezik. A laptop most akciós áron,kapható a NaniPC.hu oldalon.

Munka a szabadban Hibátlan HP NASA ZBook 15 G3

A HP NASA ZBook 15 G3 egy workstation laptop, amely a HP és a NASA együttműködésének eredménye. Ez a laptop olyan strapabíró és ellenálló, hogy akár az űrben is használhatnád. A laptop 15,6 hüvelykes, Full HD felbontású, matt kijelzője nemcsak éles és színhű, hanem IPS panellel is rendelkezik, amely széles betekintési szöget biztosít. A laptop Intel Core i7-6820HQ processzorral, Nvidia M2000M grafikus kártyával, 32 GB DDR4 RAM-mal és 512 GB SSD-vel rendelkezik, így bármilyen feladattal megbirkózik. A laptopon három USB 3.0 port, egy USB-C/Thunderbolt 3 port, egy HDMI port, egy VGA port, egy Ethernet port, egy SD kártyaolvasó és egy fejhallgató-csatlakozó található. A laptop Windows 10 vagy Windows 7 operációs rendszerrel fut, és 12 vagy 24 hónapos garanciával és 30 napos pénzvisszafizetési garanciával rendelkezik. A laptop most akciós áron,  kapható a NaniPC.hu oldalon.

Bivaly erős Tervező/Gamer HP NASA ZBook 17 G3

A HP NASA ZBook 17 G3 egy nagyobb és erősebb változata az előző laptopnak. A laptop 17,3 hüvelykes, Full HD felbontású, matt kijelzője még nagyobb és szebb, mint az előzőé, és IPS panellel is rendelkezik. A laptop Intel Core i7-6820HQ processzorral, Nvidia M5000M grafikus kártyával, 32 GB RAM-mal és 512 GB SSD-vel rendelkezik, így bármilyen feladattal megbirkózik. A laptop portjai ugyanazok, mint az előzőé, de van még egy ExpressCard/54 bővítőhely is, amely további csatlakozási lehetőségeket nyújt. A laptop Windows 10 vagy Windows 7 operációs rendszerrel fut, és 12 vagy 24 hónapos garanciával és 30 napos pénzvisszafizetési garanciával rendelkezik. A laptop most kapható a NaniPC.hu oldalon.

Tervezők és grafikusok álma DELL Precision 5540

A DELL Precision 5540 egy workstation laptop, amely a legújabb technológiával és a legstílusosabb dizájnnal rendelkezik. A laptop 15,6 hüvelykes, 4K felbontású, érintőképernyős kijelzője lenyűgöző, éles, színhű és fényes, így tökéletes a grafikai munkához. A laptop Intel Core i7-9750H processzorral, Nvidia grafikus kártyával, 32 GB RAM-mal és 1 TB NVME SSD-vel rendelkezik, így bármilyen feladattal megbirkózik. A laptopon két USB 3.1 port, egy USB-C/Thunderbolt 3 port, egy HDMI port, egy SD kártyaolvasó és egy fejhallgató-csatlakozó található. A laptop Windows 11 vagy Windows 10 operációs rendszerrel fut, és 12 vagy 24 hónapos garanciával és 30 napos pénzvisszafizetési garanciával rendelkezik. A laptop most akciós áron, kapható a NaniPC.hu oldalon.

Összegzés

A NaniPC.hu workstation laptopjai között biztosan megtalálod a számodra megfelelőt, ha olyan laptopot keresel, amely erős, megbízható és stílusos.

A workstation laptopok kifejezetten a professzionális felhasználók igényeit szolgálják ki, akik nem elégszenek meg az átlagos laptopokkal. A NaniPC.hu oldalon kapható workstation laptopok mindegyike erős, megbízható és stílusos, így bármilyen feladatot elvégezhetsz velük. Ha tervezni, játsszani vagy dolgozni akarsz, akkor válassz egy workstation laptopot a NaniPC.hu kínálatából, és élvezd a különbséget. A NaniPC.hu oldalon most akciós áron kaphatók a workstation laptopok, így ne habozz, rendeld meg a számodra megfelelőt még ma.

A NaniPC.hu garantálja a gyors és biztonságos szállítást, a 12 vagy 24 hónapos garanciát és a 30 napos pénzvisszafizetési garanciát. Ne maradj le a NaniPC.hu workstation laptopjairól, és lépj a profik közé.