Anonim "Sütiket" használunk, amik megkönnyítik ön számára releváns termékek megtalálását.
Miért is nem? enlightenedVajon az jobb, ha más dologról kap ajánlatot, mint ami aktuálisan ép érdekli?  wink

Energiatakarékos Lenovo ThinkCentre M73 USDT G3220T/8GB/480SSD Mini PC + Office

Lenovo
74.998 Ft (59.054 Ft + ÁFA)
Hűségpontok: 0
Nem értékelt

Fedezze fel az Ideális Választást az energia és helytakarékos Lenovo ThinkCentre M73 USDT Számítógépet

  • Kompakt Teljesítmény:

Lenyűgözően kicsi méretének és helytakarékos kialakításának köszönhetően a Lenovo ThinkCentre M73 USDT a tökéletes választás mind az üzleti, mind az otthoni felhasználók számára. Az eszköz megbízható teljesítményt nyújt, és hosszú élettartamot ígér.

  • Gyors és Kényelmes Működés:

Az Intel processzor és a gyors RAM biztosítja a zökkenőmentes és hatékony működést a mindennapi feladatokhoz. Az SSD meghajtó pedig villámgyors adatelérést és hosszabb élettartamot kínál.

  • Bővíthetőség és Kapcsolódás:

A Lenovo ThinkCentre M73 USDT sokoldalú csatlakozási lehetőségeket kínál, így könnyen csatlakoztathat különböző perifériákat és kijelzőket. Emellett egyszerűen bővíthető, ha további teljesítményre van szüksége.

  • Üzleti és Otthoni Felhasználásra Kiválóan Alkalmazható:

Ez az asztali számítógép megfelel mind az üzleti, mind az otthoni felhasználók követelményeinek. Stabil és megbízható működése garantált, így Ön zavartalanul dolgozhat vagy szórakozhat. Rendelje meg most a NaniPC.hu webáruházból, és élvezze a megbízható teljesítmény előnyeit!

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT:

ImreTERMÉKVÁLASZTÁSI SEGÍTSÉG: hétvégén is hívható 08-20 óráig vagy Kattints ide: 06 20 350 18 07 ">Hívjon most vagy írjon az oldal beépített chat falán.

Előtelepítve
...csak kapcsold be és használd
1/2 év Garancia
+30 napos pénzvisszafizetési garancia
Ingyenes szállítás
már: 10.000 Ft rendeléstől!
Másnapi kiszállítás
Holnap már használja
Kapható választék:
Garancia:
OP. rendszer:
Programok:
+ Programok:
RAM Bővítés:
Tárhely növelése:
74.998 Ft (59.054 Ft + ÁFA)

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Leírás és Paraméterek

A Lenovo ThinkCentre M73 USDT - Az Ideális Választás Az Üzleti Világban

A Lenovo ThinkCentre M73 USDT egy kompakt és megbízható asztali számítógép, amely tökéletes választás az üzleti környezetekben való használatra. Az erőteljes Intel processzorral és a gyors RAM-mal felszerelve, ez a PC zökkenőmentes teljesítményt nyújt minden napi feladathoz. Emellett a SSD meghajtó gyors adatelérést és hosszabb élettartamot biztosít.

Kompakt Forma, Nagy Hatékonyság

A Lenovo ThinkCentre M73 USDT ultrakompakt méretei lehetővé teszik, hogy szinte bárhol elhelyezhető legyen a munkaterületen anélkül, hogy sok helyet foglalna. Így optimálisan kihasználható a rendelkezésre álló hely. A gép megbízhatóságára és hosszú élettartamára számíthat.

Gyors Teljesítmény, Kényelmes Használat

A Intel és a RAM garantálja a gyors és hatékony teljesítményt mindennapi munkához. Akár irodai alkalmazásokat futtat, adatokat kezel, vagy webes tevékenységeket végez, ez a gép képes megfelelni az igényeinek. Az SSD pedig villámgyors indításokat és adatelérést biztosít.

Kiváló Kapcsolódás és Bővíthetőség

A Lenovo ThinkCentre M73 USDT számos csatlakozási lehetőséggel rendelkezik, beleértve az USB-portokat, DisplayPortot, és VGA-t. Így könnyedén csatlakoztathat különböző perifériákat és kijelzőket. Emellett könnyen bővíthető, ha további teljesítményre van szüksége.

Megfelel az Üzleti Követelményeknek

Ez az asztali számítógép megfelel az üzleti követelményeknek és hosszú élettartamú megoldást nyújt. Stabil és megbízható működése garantált, így Ön zavartalanul dolgozhat.

Ha egy megbízható és hatékony asztali számítógépet keres az üzleti tevékenységhez vagy otthoni irodájához, a Lenovo ThinkCentre M73 USDT egy kiváló választás. Rendelje meg most, és élvezze a megbízható teljesítmény előnyeit!

Készletről, hétvégén is! –>www.nanipc.hu Azonnali átvét, vagy másnapra utánvételesen, ingyenes szállítással, garanciával. Rendelés és gépválasztásban segítség, telefonos szaktanácsadás, hétvégén is-> 06 20 350 18 07 *

Youtube videók

Hasonló termékek