Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
19.998 Ft (15.746 Ft + ÁFA)
Menny.:db

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT:

ImreTERMÉKVÁLASZTÁSI SEGÍTSÉG: +36203501807 hétvégén is hívható 08-20 óráig - vagy írjon az oldal beépített chat falán.

Windows 11 Prof for Refurb

Ár:
19.998 Ft (15.746 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Elérhetőség: 100 db raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Microsoft
Szállítási díj: Ingyenes
Várható szállítás: 2023. június 01.
Szerezhető hűségpontok: 200
Laptopokra és számítógépekre telepíthető, operációs rendszer

VÁLASSZON HOZZÁ KIEGÉSZÍTŐT IS!
Egerek - Billentyűzetek - Egérpad - Laptoptáska - Laptop Hűtőpad - Laptop Dokkoló - PC Videókártya

Valósvásárlói vélemények

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Leírás

Rendszerkövetelmények

Amikor számítógépre telepíti a Windows 11-et, az itt ismertetett minimális rendszerkövetelményeket kell figyelembe vennie.

Ha a számítógépe nem felel meg ezeknek a követelményeknek, előfordulhat, hogy a Windows 11 nem telepíthető az eszközre, és érdemes lehet fontolóra vennie egy új számítógép megvásárlását.

Ha nem biztos benne, hogy számítógépe megfelel-e ezeknek a követelményeknek, vegye fel a kapcsolatot az számítógép eredeti hardvergyártójával (OEM), vagy ha az eszközén Windows 10 fut, ellenőrizze a kompatibilitást a PC Health Check alkalmazás használatával.

Megjegyzés:

Ez az alkalmazás nem ellenőrzi sem a grafikus kártyát, sem a kijelzőt, mivel a legtöbb kompatibilis eszköz megfelel az alábbiakban felsorolt követelményeknek.

A frissítéshez a számítógépen a Windows 10 rendszernek kell futnia, a 2004-es vagy újabb verziónak. Ingyenes frissítések érhetők el a Windows Update szolgáltatáson keresztül a Beállítás>Frissítés és biztonság területről.

Processzor 1 GHz-es vagy gyorsabb, legalább 2 magos, kompatibilis 64 bites processzor vagy egylapkás rendszer (SoC). RAM 4 GB. Tárterület Legalább 64 GB kapacitású tárolóeszköz.

Megjegyzés:

További részletekért lásd az alábbi, „További információk a Windows 11 naprakészen tartásához szükséges tárhelykövetelményekről” című részt. Rendszerfirmware UEFI, biztonságos rendszerindítás. Itt találja a tudnivalókat arról, hogyan felelhet meg a számítógép ennek a követelménynek.

TPM Platformmegbízhatósági modul (Trusted Platform Module, TPM) 2.0. Itt találja az utasításokat arról, hogyan állítható be a számítógép úgy, hogy megfeleljen ennek a követelménynek.

Grafikus kártya DirectX 12-kompatibilis vagy újabb, WDDM 2.0 típusú illesztőprogrammal. Kijelző Legalább 9" képátlójú, színcsatornánként 8 bites, nagy felbontású (720p) kijelző. Internetkapcsolat és Microsoft-fiók

A Windows 11 Home kiadás használatához internetkapcsolat és Microsoft-fiók szükséges. A Windows 11 Home S módú működéséről való átváltáshoz szintén internetkapcsolatra van szükség.

Az S módról itt található további információ.

A frissítések telepítéséhez, valamint bizonyos funkciók letöltéséhez és használatához valamennyi Windows 11-verzió esetén internet-hozzáférésre van szükség.

Egyes funkciókhoz Microsoft-fiókra van szükség.

Bizonyos funkciók csak adott hardverelemekkel működnek.

Bizonyos alkalmazások esetében a futtatásra vonatkozó rendszerkövetelmények meghaladják a Windows 11 minimális eszközkövetelményeit.

Ellenőrizze a konkrét telepíteni kívánt alkalmazásokra vonatkozó eszközkompatibilitási információkat.

Az eszközön rendelkezésre álló tárterület a telepített alkalmazások és frissítések függvényében eltérő lehet.

A felső kategóriába tartozó, többet tudó számítógépeken a teljesítmény is arányosan jobb lesz.

A jövőbeli frissítések újabb szoftveres vagy hardveres követelményeket támaszthatnak.